Filters

Kies een categorie

Custom-Made running kleding

Weergave
Sorteren op

Custom-Made running kleding

Kies uw model.
Wij bespreken uw wensen voor uw unieke clubkleding.

Op basis van het door u gewenste shirt kiest u de kleuren voor het design uit onze standaard kleurentabel of informeert ons naar de unieke PMS kleuren die wij kunnen gaan gebruiken.

U stuurt ons de gewenste logo's in een hoge resolutie vector bestand en informeert ons waar u deze logo's zou willen terugzien.

Ons voorstel en uw keuze.
Onze ontwerp afdeling stelt u een aantal suggesties voor die wij voor u hebben ontwikkeld. Op basis van uw bevindingen werken wij naar het definitieve ontwerp voor uw project of vereniging.

Goedkeuring voorstel voor productie.
Na uw goedkeuring stuurt u ons de totale bestelling toe in maten en aantallen, eventueel aangevuld met namen en/of nummers via een excel formulier. Houd hierbij rekening met een minimum bestelling van 10 stuks die verdeel mogen worden over diverse maten maar met een minimum van 2 stuks per maat.

Ontvangst van uw bestelling.
Nadat u de bestelling aan ons heeft verstuurd ontvangt u van ons een orderbevestiging. De prijs die wij bevestigen is afhankelijk van het totale (staffel) aantal die u in 1 bestelling aan ons heeft verstuurd. Tevens informeren wij u over de verwachte levertijd die 6-8 weken bedraagt.

Uw unieke clubkleding is ten alle tijde na te bestellen en zal nooit afhankelijk zijn van een collectie.