12 februari 2021

Acerbis Outlet 2021 gaat LIVE !

Acerbis Outlet 2021 gaat LIVE !
Jaarlijks organiseert SD Sportswear een unieke outlet verkoop. Gedurende 2 dagen stellen wij ons magazijn open voor iedereen die op zoek is naar spectaculaire koopjes van nieuwe artikelen die uit onze collectie gaan.
Anders dan gebruikelijk zullen wij het dit jaar echter via onze webshop www.sdteamsport.nl gaan aanbieden en hiervoor stellen wij een speciale outlet pagina open vanaf donderdag 18 februari om exact 19.00 uur.
Zet deze tijd dus in je agenda !
Maar liefst 1.600 artikelen zullen we gaan aanbieden variërend tussen 1 en maximaal 50 stuks per maat met kortingen oplopend tot 90% !!
We volgen het Click & Go systeem. Dat wil zeggen dat als u uw bestelling wilt ophalen dan informeren wij u vooraf in welk tijdblok dat kan. Hiervoor is een speciale afhaalbalie beschikbaar.
Opsturen kan uiteraard ook. Indien u een bestelling doet vanaf € 50,- is dat zelfs kosteloos en hopen wij hiermee eventuele wachttijden en drukte bij de afhaalbalie te voorkomen.
Alle beschikbare aantallen per soort, kleur en maat zijn aangegeven. Indien een bestelling voor een artikel onverhoopt op het zelfde tijdstip toch binnenkomt zullen wij u hierover direct informeren.
Zet dus donderdag 18 februari 19.00 uur in uw agenda en houd de aankomende dagen onze pagina in de gaten voor meer informatie rondom deze spectaculaire online outlet.
Burns Deinum
2 keer gedeeld
Leuk
Opmerking plaatsen
Delen
Terug
Acerbis Outlet 2021 gaat LIVE !