20 juni 2020

SD Sportswear en Oranje Nassau Almelo vernieuwen de samenwerking.

SD Sportswear en Oranje Nassau Almelo vernieuwen de samenwerking !

De samenwerking met “ de buurman van” Heracles Almelo werd al einde 2018 met enkele handtekeningen bekrachtigd en sinds begin 2019 spelen alle teams in een hagelnieuw state-of-art tenue van Acerbis Sport.

Beide partijen gaven de afgelopen periode aan zeer tevreden te zijn over de huidige samenwerking en hebben de laatste maanden meerdere malen gesproken hoe zij dit voor de toekomst naar een nog hoger plan kunnen brengen. Een ambitieus plan waar wij ons uiteraard graag aan (blijven) verbinden....

Dit heeft uiteindelijk geleid tot een nieuwe overeenkomst die werd getekend door voorzitter Bart Monster ondersteund door 2 andere belangrijke mensen binnen het bestuur en kleding commissie Nick Runhaar en Edwin van der Veen. In de vernieuwde samenwerking is vastgelegd dat SD Sportswear per direct de leveringen aan Oranje Nassau op rechtstreekse basis gaat verzorgen. Daarnaast zal er, wanneer de situatie het toelaat, meer activatie zijn op de club zelf met diverse acties. Meer informatie daarover volgt later.

Zo versterkt SD Sportswear met Acerbis Sport haar positie bij de Almelose sportverenigingen waarvan wij hopen binnenkort nog meer nieuws te kunnen melden.

Als flash-back het filmpje welke door “ON” destijds als kick-off werd ontwikkeld voor de presentatie voor de leden van de vereniging.

Wij bedanken Oranje Nassau Almelo voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken met zeer veel plezier en tevredenheid uit naar de toekomst.

https://youtu.be/UJafpRHDlXY
Terug
SD Sportswear en Oranje Nassau Almelo vernieuwen de samenwerking.