08 mei 2019

Hercules O23 winnaar Acerbis Beloftencompetitie seizoen 2018-2019

De finale is gespeeld !

En wat voor een... In de 1e helft hielden beide partijen elkaar in hoog tempo in evenwicht maar kwam Hercules vlak voor rust op 1-0

Na de rust starte de mannen uit Utrecht wederom sterk en trokken het spel naar zich toe, het werd echter 1-2 voor de formatie uit Bennekom en waar tot de 90e minuut een 3e treffer in de lucht hing gebeurde het tegenovergestelde.

Hercules wist binnen 2 minuten 2x het net te vinden. 3-2 dus en was er in de slotseconden nog een goede kans om gelijk te komen. Voor de neutrale toeschouwer een waardige en spannende finale.

Maar liefst 189x werd er deze competitie gescoord in 43 wedstrijden. Met dit gemiddelde dus altijd garantie op veel doelpunten.

Bennekom sloot de competitie 2018-2019 af door maar liefst 3x achtereen de finale te halen en had daarmee een unieke kans de beker als enige vereniging voor een 2e keer te winnen.

Wij feliciteren echter Hercules met de hoofdprijs. De wisselbeker en de waarde cheque van €1.000,- aan Acerbis producten die namens Burns Deinum van SD Sportswear en Loek Budding werd overhandigd.

Bennekom moest het ook dit jaar met de 2e plaats doen en won daarmee eveneens een waarde cheque van €500,- die zij ontvingen van Sander van Nijhuis namens SD Sportswear.

Wij bedanken de organisatie van Hercules voor de prettige ontvangst en tevens Loek Budding als organisator en inspirator achter deze schitterende competitie waaraan wij graag onze naam verbinden.

Wij kijken nu al uit naar volgend seizoen en eventueel nieuwe deelnemers waarvoor zich inmiddels 4 verenigingen hebben aangemeld.

Stay tuned en tot volgend seizoen !
Terug
Hercules O23 winnaar Acerbis Beloftencompetitie seizoen 2018-2019