Over SD Sportswear

 

 

                 

SD Sportswear is de Benelux importeur van Acerbis Sports Teamwear , RHINO Rugby en 1911 Cinquestelle dat in 2011 is opgericht en sindsdien is uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende  leveranciers in teamkleding en materialen binnen de Benelux. De 3 hoofdmerken vinden via de geselecteerde sportspeciaalzaken hun weg naar verschillende amateur- en profclubs.

Vanaf de start bedienen wij met het hoofdmerk Acerbis de voetbalmarkt en is het programma hierin uitgebreid, vooruitstrevend en uitstekend geprijsd. In de loop der jaren is Acerbis ook terug te vinden bij andere teamsporten als hockey, volleybal, handbal, korfbal etc. De sleutel van ons succes is niet enkel het design en de kwaliteit van onze producten. De afgelopen jaren is met name geinvesteerd in ruime voorraden en logistiek proces. In 2017 openen wij ons 2e centrale magazijn in Bergamo waar 20 artikelgroepen via een Never-Out-Of-Stock systeem binnen 24 uur bij onze klanten geleverd kan worden.

Sinds de oprichting staat SD Sportswear bekend als een betrouwbare partner en specialist in teamkleding die intensief samwerkt met geselecteerde sport speciaalzaken. Onze showroom in Harderwijk s ingericht om sportclubs, sportzaken en overige gasten een prima indruk te geven van onze merken. Graag komen wij met u in contact. U kunt ons bereiken op 0341-749014 of u kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


contact

Fahrenheitstraat 6-8
3846 BN Harderwijk
the Netherlands
+31 (0)341-749014
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Onze merken

Sinds de start is Acerbis Sports ons hoofdmerk in teamkleding en accessoires en maakt een succesvolle ontwikkeling door. Binnen Europa is Acerbis als technical sponsor verbonden aan vele internaionale topclubs. In Nederland is Acerbis technical sponsor en supplier van Heracles Almelo maar bedient het daarnaast vele amateur sportverenigingen. Onze collecties zijn ruim en voruitstrevend met unieke producteigenschappen. Daarnaast is er een zeer ruime keuze in maatvoering vanaf 5XS t/m 4XL.

 

Rhino Rugby is wereld marktleider in teamkleding, materialen, accessoires en machines voor de veeleisende rugbyer. Opgericht in 1980 is heeft Rhino zich ontwikkeld als de specialist en is men sponsor van de meest bekende internationale rugbyteams maar tevens als technical supplier verbonden aan de British & Irish Lions, de Rugby World Cup, De Guiness Pro 12, HSBC World Sevens en vele andere grote evenementen. Onze teamkleding echter vind niet alleen haar weg naar de rugbyer, de subimatie kleding word ook met zeer veel succes verkocht aan vele hockey en netball clubs.

Met 6 eigen vestigingen en productie binnen de wereld zijn onze producten in elk land verkrijgbaar via een selectief dealer netwerk. 

Het merk 1911 Cinquestelle kent zijn oorsprong in 1911 onder het merk Pantofolo d'Oro. Nadat dit merk vanwege haar succes als vrijetijdsschoen werd gesplitst is de afdeling handgemaakte voetbalschoenen verder gegaan onder het merk 1911 Cinquestelle. De oudste producent ter wereld die startte met de productie van lederen pantoffels volgt nog steeds dezelfde kernwaarden van destijds en produceert handgemaakte kalfslederen voetbalschoenen voor de voetballer die enkel met het beste genoegen neemt.

Onze volledig zwarte schoenen vinden inmiddels hun weg weer terug naar de sportspeciaalzaken en zijn herkenbaar aan de 5 gouden sterren. Grote namen vanuit het verleden als Di Stefano, Klinsmann, Roberto Baggio etc voetbalden jaren lang op onze "pantoffels". Tevens is het mogelijk om bij ons uw eigen gepersonaliseerde schoen te laten maken.

 

 

 

tensunitdepot.com