acerbislogo

 

                                                                                                                                                                                                           

 

Comfortabel en stijlvol

                                                                                                                              Acerbis EVO series

 

 

 

 

 

 

 

 

Atlantis 2 collectie

Where fashion meets sport

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe 2018 Basketbal collectie

Magic en Larry  Double series

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe 2018 Rugby collectie

Ferox series

 

 

 

 

 

 

 

Astro Training collectie

Where fashion meets durability

 

acerbislogo

 

 

 

 

 

 

Belatrix women

fashion for ladies only

 

 acerbislogo

 

                                                                                                                                                                                                           

 

 

 

Stijlvol en functioneel

                                                                                                                              De nieuwe Belatrix series

SD Sportswear sluit overeenkomst af met FC Rijnvogels.

 
Na een lange onderhandelingsperiode hebben FC Rijnvogels en SD Sportswear met Acerbis Sports een kledingovereenkomst afgesloten die beide partijen voor 4 seizoenen aan elkaar verbind.
Op Sportpark de Kooltuin in Katwijk tekenden voorzitter Peter Plug en penningmeester Bart van den Vijver de overeenkomst met Burns Deinum namens SD Sportswear die voor deze gelegenheid een speciale woodprint liet ontwikkelen.
Vanaf aankomend seizoen zullen alle spelende leden van FC Rijnvogels in een levering voorzien worden van een uniek nieuw custom-made thuisshirt in de traditionele FC Rijnvogels kleuren.
Daarnaast zal in samenwerking een kledingwinkel op het sportpark worden gerealiseerd welke word ondersteund door een nieuwe eigen webshop.
Wij bedanken de kleding commissie van FC Rijnvogels voor de prettige onderhandeling en wensen de vereniging bijzonder veel succes toe in de aankomende competities.
 

 

 

 

SD Sportswear sluit overeenkomst af met Oranje Nassau

 

Oranje Nassau heeft een nieuw kledingcontract afgesloten. Na een zorgvuldig uitgevoerd selectieproces is de keuze gemaakt voor het kledingmerk Acerbis Sport. Teamsportfabriek is de teamkledingspecialist die de kleding gaat uitleveren.

“Beide partijen zijn geen onbekenden in het Almelose”, zegt Burns Deinum van SD Sportwear (dat Acerbis Sport in Nederland vertegenwoordigt). “Teamsportfabriek is één van de huidige hoofdsponsors van Oranje Nassau en Acerbis Sport is al enige jaren als kledingmerk verbonden aan Oranje Nassau’s buurman, Heracles Almelo. Als Acerbis Sport zien wij een succesvolle samenwerking met Oranje Nassau en Teamsportfabriek dan ook met veel plezier en vertrouwen tegemoet."

Ook Remco Zwijnenberg van Teamsportfabriek is verheugd: “Ik ben blij dat ik de club, waar ik mijn talent in de jeugd heb mogen ontwikkelen, nu ook mag voorzien van kleding. Wij willen de leden optimaal laten profiteren van de samenwerking tussen Teamsportfabriek en Acerbis Sport. Zo zal de mogelijkheid worden geboden om bij de 100%voetbal-winkel aan de Woonboulevard de geselecteerde Acerbis-kledinglijn te bekijken en te passen. Voor ons is dit het ideale drieluik waar de Oranje Nassau-leden optimaal van kunnen profiteren.”

Overgang in winterstop
Na vier seizoenen liep het contract met de huidige leverancier – Quick – af. Er was nog een optie op een vijfde seizoen, maar mede op basis van de verwachte vervangingsvraag is besloten een selectietraject uit te voeren. Daarvoor werd een werkgroep geformeerd bestaande uit een vertegenwoordiging vanuit de huidige kledingcommissie, de sponsorcommissie en het bestuur.

Het plan is in de winterstop van het komende seizoen (2018/2019) over te gaan naar de Acerbis Sport wedstrijdkleding. Eerst zullen er een drietal (mogelijke) ontwerpen gemaakt worden die aan de Oranje Nassau-leden zullen worden voorgelegd. Deze ontwerpen zullen in ieder geval via de website en in het clubhuis worden getoond. De leden kunnen dan kiezen naar welk tenue de voorkeur uitgaat en dus het beste bij Oranje Nassau past. Het tenue dat de meeste stemmen krijgt, zal dan de uiteindelijke keuze worden. Ook zullen er sessies voor het passen van de wedstrijdkleding worden georganiseerd. Daarnaast zal in het clubgebouw een display worden geplaatst waar de diverse sportkledingitems geshowd zullen worden.

Nieuwe webshop
Voor de aanvang van het nieuwe seizoen (gedurende de maand augustus) wordt er al wel een nieuwe webshop gelanceerd, waar de leden kennis kunnen maken met het totale pakket aan Acerbis Sport-kleding en -accessoires, zoals trainingspakken, inloopshirts, (rug)tassen, et cetera. Deze artikelen kunnen dan ook (met ledenkorting) besteld worden, waarna de bestelling bij 100%voetbal of in het clubgebouw afgehaald kan worden.

Tevens zullen op de webshop enkele scherp geprijsde acties worden geïntroduceerd. Deze acties zijn mede bedoeld om bij te dragen aan een gewenste, uniforme en herkenbare Oranje Nassau-kledingstijl (en dan niet alleen voor wat betreft de wedstrijdkleding). Voldoende mogelijkheden dus voor sponsoren of (groot)ouders om bij aanvang van het seizoen het team van hun (klein)kind in een prachtige, nieuwe Acerbis Sport-outfit te steken. Neem voor vragen en de te volgen regels en richtlijnen voor wat betreft sponsoruitingen op kleding, tassen en dergelijke contact op met de sponsorcommissie (sponsoring@oranjenassaual>melo.nl).

ON

 

 

 

SD Sportswear start samenwerking met HVC

SD Sportswear en VDB Holiday starten nieuw partnership met vv HVC Amersfoort.

Holland Victoria Combinatie is de oudste voetbalvereniging van Amersfoort, ontstaan in 1905, speelde vanaf het bestaan van het betaald voetbal in de eerste divisie en werd later door sponsor Ben Pon omgedoopt tot sc Amersfoort.

Het sportpark is gelegen bij een andere Acerbis partner vv Cobu Boys.

HVC vond in Coen van de Broek, eigenaar van VDB Holidays en hoofdsponsor bij DVS '33 een betrokken sponsor voor het nieuwe seizoen.

Met Coen is SD Sportswear tot een mooie samenwerking en voorstel gekomen en zo zullen de eerste 2 selectieteams binnenkort worden voorzien van een volledig nieuw thuis- en uit tenue, presentatie pak en sporttas. Uiteraard zal het logo van VDB Holidays hierop niet ontbreken.

Het nieuwe tenue zal gedoopt worden tijdens de Amersfoortse Voetbal Kampioenschappen in de wedstrijd tegen APWC.

Wij wensen HVC en VDB Holidays veel succes toe met deze nieuwe samenwerking.

 

 HVC

 

 

 

SD Sportswear sluit overeenkomst met SBU Basketbal

SD Sportswear sluit overeenkomst met SBU Basketbal.

De Utrechtse studentenvereniging kent plm 120 spelende leden welke met ingang van het nieuwe seizoen in een volledig nieuw custom-made tenue worden gestoken van Luanvi Sport.

Het tenue zal enkele typische details bevatten waaronder de afbeelding van de bekende Dom toren.

SD Sportswear zal tevens een nieuwe webshop introduceren voor alle leden waar eenvoudig alle SBU-artikelen kunnen worden besteld.

Namens SBU tekenen Shanta Niezing (voorzitter) en Yorrick Fabrie (penningmeester) de overeenkomst die beide partijen voor 3 seizoenen aan elkaar verbind.

Wij bedanken SBU voor het gestelde vertrouwen en wensen hen zeer veel (speel) plezier toe met de nieuwe tenues.

 

 SBU

 

 

 

SD Sportswear sluit overeenkomst af met Duinkikkers

SD Sportswear en s.z.v. de Duinkikkers starten samenwerking met Acerbis Sport.

De Soester zwem- en waterpolo vereniging telt plm 125 actieve zwemleden naast een bruisende waterpolo afdeling.

Het contact tussen SD Sportswear en De Duinkikkers werd gelegd door een enthousiaste sponsor met een ruime ervaring en kennis van onze Acerbis producten en kwam uiteindelijk met 4 andere sponsoren tot een mooi voorstel en samenwerking met de zwemafdeling.

Alle leden zullen bij aanvang van het nieuwe seizoen in de watten worden gelegd. Naast een vrijetijds-outfit uit de Belatrix serie werd uiteindelijk ook een presentatie set uit dezelfde lijn gekozen.

In de overeenkomst voor 3 seizoenen word tevens een gratis webshop voor de leden aangeboden welke inmiddels al live is. Alle leden kunnen hierop de aanvullende artikelen binnen de gekozen clublijn tegen aantrekkelijke prijzen aanschaffen.

Wij danken de Duinkikkers voor het gestelde vertrouwen in onze producten en wensen hen veel (zwem) plezier toe in de aankomende jaren.

Duinkikkers

 

 

 

 

 

SD Sportswear sluit overeenkomst af met BAS Basketbal

SD Sportswear start samenwerking met B.A.S. Basketbal.

De vereniging uit Biddinghuizen heeft hierbij gekozen voor de nieuwe Magic-lijn van Acerbis Sport. Het eerste team zal hierbij het spits afbijten inclusief bijpassende shooter shirts.

Namens B.A.S. kwamen voorzitter Richard Boelens en Anno Jochemsen de samenwerking overeen waarbij SD Sportswear als sponsor tevens de gratis clubshop zal lanceren.

Wij wensen B.A.S. veel plezier en succes toe in de nieuwe samenwerking.

 

 BAS

 

 

SD Sportswear sluit overeenkomst af met Octopus Basketbal

SD Sportswear start samenwerking met E.V.B.V. Octopus Basketbal.

Voor de vereniging uit Vught zal gestart worden met het merk Luanvi die voor het eerste team als test een volledig nieuw custom-made tenue zal ontwikkelen op basis van het design NBA Pacers.

Het eerste team zal na de promotie aankomend seizoen gaan spelen in de 1e divisie.

Wij wensen Octopus veel plezier met de nieuwe tenues en uiteraard veel succes toe.

 

   Octopus

 

SD Sportswear start distributie Luanvi Sports voor Nederland


Ruim 1 jaar waren SD Sportswear en Luanvi Sport in gesprek en op 1 April jl. werden de handtekeningen gezet

onder een samenwerking a;ls partners voor de Nederlandse markt.

 

Luanvi Sport is een Spaanse leverancier en producent van met name custom-made (sublimatie) kleding en een leidende

partij in running kleding. Het bedrijf is ontstaan in de jaren 70 en kent haar hoofdzetel in Valencia.

 

Jaren is Luanvi ook de leverancier geweest van CF Valencia en thans levert men naast de Paralympische ploeg ook

het Davis Cup Team van Spanje. Sinds jaar en dag overigens ook de leverancier van de FIFA voor wat betreft de

hesjes van de Champions- en Europa League.

 

SD Sportswear zal Luanvi als merk naast haar hoofdmerk Acerbis Sports positioneren voor met name de breedtesport.

Naast running valt dan onder andere te denken aan volleybal, basketball, handbal, tennis en hockey.

Ook zal SD Sportswear in haar intenties met Luanvi Sport nadrukkelijk actief en zichtbaar zijn bij de grotere loopevenementen

en marathons in Nederland.

 

 

 

SD Sportswear ondersteunt de Almelo City Cup 2018.


Als sponsor van de Heracles Gold Stars ondersteunt SD Sportswear de Almelo City Cup die gehouden word van 30 Mei t/m 1 Juni en zal daarnaast naamgever zijn van de Acerbis Cup, een nieuw klassement op het toernooi voor het meest scorende team.
Het toernooi bied plaats aan maximaal 32 teams die uit verschillende landen komen voor het aansprekende toernooi.
Wij wensen alle teams en de organisatie een geslaagd evenement toe.

 

 

 

 

Acerbis Teamsport Benelux verlengt samenwerking met vv Assendelft


De mooie samenwerking met 100% Voetbal -Zaandam en vv Assendelft is weer met 3 jaar verlengd.

 

In het Heracles stadion werden de handtekeningen gezet door Jan Schavemaker en Marco Brouwer in aanwezigheid van Brandly Kuwas.

Sander van Nijhuis was namens SD Sportswear aanwezig.

Wij bedanken alle partijen voor het vertrouwen en bouen verder aan een succesvolle voortzetting van een prettige samenwerking !

 

 

 

 

Acerbis Teamsport Benelux en CBS De Bron


Grote glimmende gezichten bij CBS de Bron in Harderwijk.

De basisschool heeft besloten ruim 135 tenues aan te schaffen voor alle leerlingen die gebruikt zullen gaan worden tijdens alle sport activiteiten in de regio.

Uiteraard worden de trainers/leraren niet overgeslagen. Ook zij "shinen" in een nieuw trainingspak.

Wij wensen de eerste teams zeer veel succes toe morgen bij de eerste schoolvoetbalwedstrijden en bedanken CBS de Bron voor de mooie opdracht.

 

 

 

Acerbis Teamsport Benelux sluit nieuwe overeenkomst af met vv IJsselmeervogels


Na de wedstrijd IJsselmeervogels - Rijnsburgse Boys werden de handtekeningen gezet onder een voortzetting van de lopende overeenkomst tussen

vv IJsselmeervogels en SD Sportswear.

 

Vanaf heden zal SD Sportswear met Acerbis Sport rechtstreeks als sponsor en leverancier gaan functioneren.

Belangrijk onderdeel van de samenwerking is de start van intensievere of- en online verkoop in samenwerking met de club en de supportersvereniging NAS.

Beide partijen hebben inmiddels een lange samenwerking met elkaar en zijn uiteraard trots op het vertrouwen die de club uitspreekt door middel van deze nieuwe overeenkomst.

 

Op de foto Marcel de Graaf namens IJsselmeervogels en Burns Deinum namens SD Sportswear.

De wedstrijd overigens werd afgesloten met een klinkende 6-1 winst en een opmerkelijk record ; liefst 5x werd het net gevonden in slechts 12 minuten.

 

 

 

Acerbis Teamsport Benelux start samenwerking met TTV Harderwijk


Een mooi en nieuw project starten wij met de allereerste tafeltennisvereniging.

Voor TTV uit Harderwijk ontwikkelden wij samen met het bestuur en 9 sponsoren dit unieke nieuwe thuistenue in Harderwijkse kleuren.

Daarnaast ondersteunt SD Sportswear met Acerbis Sport in een webshop waarin een geheel nieuwe clublijn zal worden geïntroduceerd.

Bedankt voor het vertrouwen en zeer veel succes toegewenst!

 

 

 

SD Sportswear sluit overeenkomst met sv Reaal Dronten


Vandaag werd de overeenkomst gesloten tussen sv Reaal Dronten en Acerbis Sports.

Reaal Dronten beschikt over een zaterdag en zondag afdeling, is in 1997 opgericht en viert derhalve dit jaar zijn 20-jarige lustrum.

Namens sv Reaal Dronten tekenden voorzitter Jan Pieter Stoop en bestuurslid interne zaken Mark de Vrij de 3-jarige overeenkomst met Burns Deinum namens SD Sportswear in aanwezigheid van Vincent Zaal die namens de club de eerste contacten legde tussen beide partijen.

Acerbis Sports zal een custom-made shirt ontwikkelen waarbij "de Munt" weer subtiel in het ontwerp word meegenomen. Het definitieve tenue zal later worden gepresenteerd.

Het aankomende seizoen zullen alle teams in 1x worden vervangen.

Daarnaast ontwikkelt SD Sportswear een webshop voor alle leden van sv Reaal Dronten met alle artikelen binnen de gekozen teamlijn en trappen wij af met een spectaculaire actie in thermokleding.

Wij wensen de vereniging veel succes toe in de competities.

 IMG 8373

 

 

Acerbis Sports sponsor Acerbis Beloftencompetitie

Beloftencompetitie Midden Nederland word Acerbis Beloftencompetitie Midden Nederland.

Met ingang van seizoen 2017-2018 zal Acerbis Sports als naamgever verbonden zijn aan deze spectaculaire competitie met 16 schitterende clubs.

Acerbis was in 2014 al eerder verbonden aan deze competitie en was direct enthousiast over de nieuwe opzet die uitgebreid is naar 16 verenigingen verdeeld over de regio's Oost, West, Zuid en Midden.

Kartrekker achter deze competitie is Loek Budding, bestuurslid voetbaltechnische zaken bij GVVV in Veenendaal.

De talenten van de toekomst spelen een competitie die zal starten op 10 Oktober aanstaande waarbij de uiteindelijke winnaar bekend zal zijn na de finale op 8 Mei 2018.

Eerdere winnaars:

2011-2012 : A.R.C.
2012-2013 : De Meern
2013-2014 : G.V.V.V.
2014-2015 : DVS '33
2015-2016 : Elinkwijk
2016-2017 : Bennekom

Opvallend is dat geen een club zijn titel wist te prolongeren of zelfs voor een 2e keer in de wacht wist te slepen.

Aan wie mogen wij de wisselbeker naast het ambitieuze sponsorpakket dit seizoen overhandigen ?

Wij wensen alle clubs een zeer succesvol en sportieve competitie toe.

 

 
 

Acerbis sluit sponsorship af met Nederlandse Sportvisserij Bond


Bijzonder trots op de meerjarige overeenkomst die wij hebben mogen afsluiten met de Nederlandse Sportvisserij Bond.

De bond, met ruim 600.000 leden, is een van de grootste bonden van Nederland.

De samenwerking omvat de levering van alle wedstrijdkleding van zowel zoet- als zoutwatervissers die in verschillende leeftijdsklassen tevens deelnemen aan internationale wedstrijden.

Met sponsors als NOC/NSF en de Lotto en nu Wim Jaquet Sports en Acerbis ligt er een mooie doelstelling voor de aankomende jaren.

Levering voor alle teams als ook de merchandising staat voor Augustus gepland.

Naast voetbal als grootste afzetgebied is Acerbis nadrukkelijk ook in de breedte van alle sporten actief.

Wij wensen alle partijen een zeer succesvolle en prettige samenwerking toe.

 

Sportvisserij

 

Heracles introduceert de nieuwe uit- en thuistenues 2017-2018


Heracles Almelo speelt het komende seizoen in een traditioneel zwart-wit gestreept thuisshirt met blauwe accenten. Het uittenue is donkerblauw. Daarop prijken de contouren van halfgod Heracles, uit het logo van de club. De nieuwe shirts zijn ontworpen door Gido Bloem en Jan Sterk.

Ontwerpwedstrijd
In november 2016 schreef Heracles Almelo een ontwerpwedstrijd uit om jou als supporter de mogelijkheid te geven de nieuwe tenues te ontwerpen. Uit ruim honderdvijftig inzendingen werden door een afvaardiging van supporters, sponsoren, spelersgroep en de club twee ontwerpen voor beide shirts gekozen. Meer dan 2600 stemmende supporters kozen vervolgens voor het thuisshirt van Gido Bloem en het uitshirt van Jan Sterk.“Van jongs af aan ben ik Heraclied”, vertelt Bloem. “In mijn ontwerp wilde ik veel strepen terug laten komen, dat is iets waar ik als supporter veel waarde aan hecht. Daarnaast heb ik als trotse Almeloër het Almelose blauw toegevoegd aan het ontwerp om zo wat van de stad in het shirt te laten zien. Ik ben trots dat ik het nieuwe thuisshirt van mijn club heb mogen ontwerpen.” Sterk: “Ik wilde graag iets anders doen en met een creatief ontwerp komen. Daarom staat de Griekse halfgod groot op de borst. De blauwe kleur van het door mij ontworpen uitshirt keert ook terug in het thuisshirt, dat maakt het af. Deze week ben ik samen met Gido en een aantal spelers op pad geweest in de stad voor een fotoshoot met de shirts. De shirts ogen in het echt nog mooier dan in de ontwerpfase.”Voor het tweede seizoen staat het logo van hoofdsponsor Asito op de shirts. Asito heeft het logo op het thuisshirt dit seizoen verkleind. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een zwarte broek met blauwe accenten en witte sokken met een zwarte boord. Bij het uittenue hebben de broek en de sokken dezelfde blauwe kleuren als het shirt. Ook zijn hierop de ruiten uit het stadswapen van Almelo zichtbaar.

Heracles sfeerfoto 1080x600

 

SD Sportswear sluit overeenkomst met sv Loil

Acerbis en sv Loil tekenen overeenkomst Acerbis Sports.
 
Vanavond heeft het bestuur het contract getekend met SD Sportswear, leverancier van het merk Acerbis. Bijgaand alvast het nieuwe tenue van Sv Loil 1 vanaf seizo...en 2017-2018
Binnenkort komen de shirts om te passen. De keuze voor korte of lange mouw ligt nog niet vast.momenteel wordt ook hard gewerkt aan een webshop, waar straks een eigen Sv Loil te verkrijgen is voor hele scherpe prijzen.
 

Dress Like a PRO voor amateurverenigingen


Ons concept "Dress Like a Pro" is verder uitgebreid!

Het is nu voor elke club of vereniging mogelijk een professioneel uniek shirt te laten ontwerpen die volledig is gesublimeerd.

6 vaste sponsorposities die voldoen aan de richtlijnen van de KNVB worden kosteloos meegenomen en daarmee zijn bedrukkingskosten dus verleden tijd.

Wij ontwerpen graag een traditioneel, nieuw of vooruitstrevend design voor u voorzien van enkele unieke details.

Naleveringen zijn al mogelijk vanaf 10 stuks en worden razend snel geleverd. De prijs zal u enorm verrassen evenals ons concept waarbij dit shirt zelfs geheel kosteloos kan zijn voor uw vereniging.

Wilt u dus echt iets unieks, tijdloos en van de allerhoogste prof-kwaliteit? Neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0341-749014

 

Nieuwe katalogus 2017-2018 Acerbis Sports


De nieuwe katalogus 2017-2018 is nu on-line.
Dit nieuwe seizoen introduceert Acerbis een groot aantal nieuwe producten, kleuren, maten en toepassingen.
Nieuw in het programma is een dameslijn in boven- en onderkleding.
De katalogus is te downloaden via de download pagina of op te vragen via onze verkoop binnendienst.

 

 

Acerbis Teamsport Benelux sluit overeenkomst af met vv Hierden.


Bijzonder trots zijn wij op de samenwerking die wij onlangs hebben mogen afsluiten met de 3e "Harderwijkse" voetbalvereniging vv Hierden.

De samenwerking kwam tot stand via onze premium reseller Wim Jaquet Sports in Amersfoort waarmee men in de persoon van Erwin Westerink (2e van links) al een jarenlange relatie heeft.

De overeenkomst kent een looptijd van 6 jaar waarbij alle teams gefaseerd over zullen gaan op het nieuwe Astro tenue.
Leden van vv Hierden hebben mogelijk al opgemerkt dat het 1e elftal al in de nieuwe kleding speelde tijdens de Veluwade van afgelopen week.

Namens vv Hierden ondertekende Theo Schuurmans (voorzitter) en Gerard Petersen (penningmeester) de overeenkomst in aanwezigheid van Piet van der Wal (commerciële zaken) en Aart van de Poppe met Burns Deinum (SD Sportswear) en Erwin Westerink (Wim Jaquet Sports).

Wij zien uit naar een prettige samenwerking en wensen vv Hierden bijzonder veel succes toe in de competities.

 Hierden

 

 

Heracles en Acerbis starten Soccercamps voor fans


Trainen als een echte prof ?

Op woensdag 22 maart worden de Heracles Soccer Camps gelanceerd met een gratis voetbalmiddag in het Polman Stadion.

Namens hoofdsponsor Asito en Heracles Almelo nodigt Thomas Bruns de kinderen van sponsoren uit om de lancering van 16:00 uur tot 19:00 uur te beleven als een échte speler van Heracles Almelo.

Wat kan uw men verwachten in dit gevarieerde voetbalprogramma:
 
- Handtekeningen én een kinderpersconferentie met vier eerste-elftalspelers
- Een eigen Heracles Soccer Camps-voetbaltenue (shirt, broek en kousen), geleverd door de kledingpartner van de Heracles Almelo Soccer Camps: Acerbis
- Professionele begeleiding
- Gezonde tussendoortjes

Begin seizoen 2017-2018 zal Soccercamps tevens voetbaldagen bij aangesloten amateurverenigingen organiseren als ook meerdaagse voetbalkampen.

 

tensunitdepot.com